ua en ru

Самчук очолив поліцію Рівненської області

Самчук очолив поліцію Рівненської області Фото: українська поліція (np.pl.ua)

Новим начальником поліції Рівненській області став Валерій Самчук

Управління Національної поліції України в Рівненській області очолив Валерій Самчук, сьогодні нового керівника представили особовому складу. Про це йдеться в повідомленні Національної поліції України.

Повідомляється, що в ході представлення нового керівника голова Національної поліції Сергій Князєв зазначив, що в подальшому колектив обласної поліції буде працювати на чолі з Самчуком.

"Соромно за Рівненську область вже давно нікому не стає. Я задоволений роботою підрозділу з основних життєво важливих напрямках, де люди оцінюють наші дії або бездіяльність", - зазначив Князєв.

Самчук народився у селі Головниця Корецького району Рівненської області. У 2002 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України. Почав службу в органах внутрішніх справ з жовтня 1995 року на посаді дільничного інспектора міліції. У період з 2002 по 2007 рік ніс службу на посаді помічника начальника чергової частини, у липні 2010 року призначений заступником начальника оперативного відділу штабу УМВС України в Рівненській області. У травні 2016 Самчука призначили на посаду заступника начальника управління Національної поліції у Рівненській області.

altaltaltaltalt

Фото: представлення нового начальника поліції Рівненської області

Нагадаємо, раніше в Нацполіції назвали загальну суму штрафів з п'яних водіїв.