ua en ru

Салідо передумав завершувати кар'єру боксера

Салідо передумав завершувати кар'єру боксера Фото: бій Солідо - Ломаченко (lomachenko.com/

Єдиний кривдник Ломаченка пообіцяв повернутися в ринг у 2018 році

Колишній чемпіон світу і єдиний кривдник Василя Ломаченка (10-1, 8 КО) на професійному рингу Орландо Салідо (44-4-11, 31 КО) передумав завершувати кар'єру. Про це він повідомив в інтерв'ю для BoxingScene.

"Я дозволив своїм емоціям і розчарування сказати за мене те, що я не думав. Це був важкий бій, в якому я не міг робити на ринзі те, що повинен був робити. І причини цього я приписав до свого віку і великій кількості важких боїв, які були в моїй кар'єрі ", - сказав мексиканський боксер.

Після вивчення підготовки до бою, Салидо зрозумів, що частина проблем була пов'язана з вагою.

"Я прибув до тренувального табору занадто важким, і скидання ваги стала пріоритетом, тоді як підготовка до бою стала вторинною. Це не виправдання, але лише один бій за попередні 18 місяців не допоміг мені залишатися в кондиціях. Я знаю, що все ще можу поліпшити ситуацію, і тому збираюся зберегти для себе варіанти на 2018 рік. Якщо будуть хороші пропозиції в 130-135 фунтах, я серйозно задумаюсь про повернення ", - додав Орландо.

В останньому бою 37-річний Салидо зазнав поразки від Мігеля Романа (58-12, 45 КО), після чого прийняв рішення завершити кар'єру.

Нагадаємо, чемпіон світу в другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко заявив, що розглядає реванш з Орландо Салідо.