ua en ru

Сакварелідзе заявив, що його можуть позбавити українського громадянства

Сакварелідзе заявив, що його можуть позбавити українського громадянства Фото: Давид Сакварелідзе (facebook.com/davit.sakvarelidze)

Сакварелідзе заявив, що ця інформація є непідтвердженою

Екс-заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе заявив, що його можуть позбавити українського громадянства. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Тільки що отримав неофіційну і поки остаточно не підтверджену інформацію про те, що Петро Олексійович Порошенко збирається незабаром забрати громадянство у мене, а також у ряду інших нелояльних до нього осіб з числа тих, кому він сам його і надав два роки тому", - написав Сакварелідзе.

ПАРАНОЙЯ КРЕПЧАЕТ Только что получил неофициальную и пока окончательно не подтвержденную информацию о том, что Петр Але...

Опубліковано David Sakvarelidze 25 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронці вручили підозру Сакварелідзе за фактом прориву екс-голови Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі і його прихильників державного кордону України.

Крім того, суд визнав обґрунтованим висунуте екс-заступнику генерального прокурора України Давиду Сакварелідзе підозру через прорив кордону. Мова йде про прорив кордону в пункті пропуску "Шегині" 10 вересня.