ua en ru

Сакварелідзе і Касько заперечують конфлікт з Шокіним

Сакварелідзе і Касько заперечують конфлікт з Шокіним Фото: Віктор Шокін

За словами Касько, у нього є конфлікт із заступниками Шокіна Володимиром Гузырем і Юрієм Столярчуком

Заступники генерального прокурора Давид Сакварелідзе і Віталій Касько заперечують наявність конфлікту з генпрокурором Віктором Шокіним. Про це у своєму Facebook повідомив народний депутат України від "Блоку Петра Порошенко" Сергій Лещенко.

Як повідомив Лещенко, таку заяву Сакварелідзе і Касько зробили на засіданні антикорупційного комітету Верховної Ради України.

"У мене немає конфлікту з генпрокурором, у мене є конфлікт з двома заступниками - Гузирем і Столярчуком. Я подивлюся, як буде працювати, і буду визначатися", - заявив Касько.

"Шокіну доведеться робити вибір, з ким він в Генеральній прокуратурі. Вчора він робив цей вибір. Такого конфлікту, щоб неможливо було працювати, немає", - зазначив Сакварелідзе.

Прямо зараз на антикорупційному комітеті Верховної Ради:Віталій Касько: У мене немає конфлікту із генпрокурором, у мен...

Posted by Сергій Лещенко on 15 Июль 2015 г.

Нагадаємо, генеральний прокурор України Віктор Шокін повинен піти у відставку, якщо не передасть у вересні 2015 р. докази проти екс-президента України Віктора Януковича.