ua en ru

Сакваралидзе зажадав повернути прокурора Опанасенко в справу "діамантових прокурорів"

Сакваралидзе зажадав повернути прокурора Опанасенко в справу "діамантових прокурорів" Фото: заступник генерального прокурора Давид Сакваралидзе

Заступник генпрокурора зазначив, що Опанасенко був з першого дня процесуальних керівників у справі за звинуваченням "діамантових прокурорів"

Заступник генерального прокурора Давид Сакваралидзе вимагає повернути процесуальним керівником у справу "діамантових прокурорів" Віталія Опанасенко. Про це він повідомив у коментарі кореспонденту РБК-Україна.

"Ми доб'ємося призначення Віталія Опанасенко, який був з першого дня процесуальним керівником (у справі за обвинуваченням "діамантових прокурорів - РБК), щоб кваліфікований керівник представляв обвинувачення в суді",- сказав Давид Сакваралидзе.

Він додав, що у зворотному випадку він не збирається бути присутнім на засіданнях суду по справі "діамантовий прокурорів".

"Це цинізм, вони хочуть, щоб ми просто капітулювали, я сказав, що так - моїх хлопців усіх звідси убераете",- сказав Сакварелідзе.

Нагадаємо, раніше Сакваралидзе повідомив, що "антикоррупиционные" прокурори отримали попередження про звільнення, серед яких і перший процесуальний керівник справи корнійця і шапакина Віталій Опанасенко.