ua en ru

Саакашвілі заявив, що збиратиме мітинги навіть під арештом

Саакашвілі заявив, що збиратиме мітинги навіть під арештом

Мітинги Саакашвілі буде збирати зі своєї квартири

Михайло Саакашвілі заявив, що в разі, якщо його відправлять під домашній арешт, він з його соратниками будуть закликати до проведення масових акцій. Про це він сказав в залі Апеляційного суду, де йому обирають запобіжний захід, передає кореспондент РБК-Україна.

"І більше того я хочу сказати, якщо цей суд відправить мене під домашній арешт, ми будемо діяти зі своєї квартири, ми будемо закликати до масових акцій, яких вони дуже бояться", - заявив Саакашвілі.

Саакашвілі підозрюють у сприянні учасникам злочинних організацій та приховуванні їх злочинної діяльності. Крім того, за даними слідства, його діяльність фінансувала оточення колишнього президента України Віктора Януковича.

Нагадаємо, 26 січня 2018 року Колегія суддів Апеляційного суду, яка розглядає апеляцію прокуратури на запобіжний захід щодо лідера "Руху нових сил" Михайла Саакашвілі, віддалилася в дорадчу кімнату для ухвалення рішення. Прокуратура просить обрати Саакашвілі запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з зобов'язанням носити електронний браслет.