ua en ru

Садовий звинуватив Кабмін у бездіяльності щодо ситуації у Львові

Садовий звинуватив Кабмін у бездіяльності щодо ситуації у Львові Фото: Андрій Садовий

Садовий пожалівся на відсутність допомоги від Кабміну

Кабінет міністрів та Львівська обласна рада досі не скликали на прохання Львова комісії з надзвичайних ситуацій для обговорення ситуації з вивезенням сміття. Про це мер Львова Андрій Садовий написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Тиждень ані Кабмін, ані обласна влада не можуть скликати на прохання міста комісії з надзвичайних ситуацій. При цьому, блокада Львова лише посилюється. На сьогодні 35% міських майданчиків перевантажені кількатижневим об’ємом ТПВ (тверді побутові відходи, - ред.)", – написав Садовий.

За його словами, усі полігони, на які тимчасово возили ТПВ з міста, протягом кількох днів організовано закривають доступ для вантажівок зі Львова.

"Все, що ми просимо – це надати допомогу обласному центру для недопущення виникнення надзвичайної екологічної ситуації. А буква "Л" в словосполученні "ЛОДА" це точно "Львів"? А на картах, які висять в Кабміні, Львів - це частина України?", - запитав Садовий.

Він запевнив, що отримує дзвінки від мерів польських міст та міжнародних організацій з пропозиціями допомогти.

Тиждень ані Кабмін, ані обласна влада не можуть скликати на прохання міста комісії з надзвичайних ситуацій. При цьому, б...

Опубліковано Андрій Садовий 23 січня 2017 р.

Зазначимо, раніше Садовий зазначав, що сміття зі Львова можуть вивозити за кордон.