ua en ru

Саакашвілі заявив про видворення грузинського журналіста з України

Саакашвілі заявив про видворення грузинського журналіста з України Фото: Михайло Саакашвілі (РБК-Україна)

Міграційна служба скасувала дозвіл на проживання журналісту з Грузії

Державна міграційна служба України скасувала дозвіл на проживання грузинському журналісту Тамазо Шавшишвілі та зобов'язала його покинути територію країни. Про це у Facebook повідомив колишній губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі.

"Тамазо Шавшишвілі, журналіст грузинської телекомпанії Руставі-2, який був відряджений висвітлювати діяльність Саакашвілі, скасували вид на проживання і він повинен негайно покинути територію України як "загроза безпеці країни", - повідомив Саакашвілі.

Тамазо Шавшишвілі, журналіст грузинської телекомпанії Руставі-2, який був відряджений висвітлювати діяльність Саакашвілі...

Опубліковано Mikheil Saakashvili 15 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Вищий адміністративний суд України розгляне позов колишнього губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі про позбавлення українського громадянства 22 листопада 2017 року. Крім того, захист Саакашвілі стверджує, що Міграційна служба нібито порушує його права на отримання в Україні додаткового захисту від можливої екстрадиції до Грузії за звинуваченнями, які не визнані міжнародним співтовариством.