ua en ru

Саакашвілі заявив, що викрадені у Києві грузинські журналісти знаходятся у аеропорту "Жуляни"

Саакашвілі заявив, що викрадені у Києві грузинські журналісти знаходятся у аеропорту "Жуляни" Фото: Михайло Саакашвілі (РБК-Україна)

Саакашвілі закликав Державіарух України не давати дозвіл на проліт борту з грузинськими журналістами

Екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі заявив, що викрадені у Києві грузинські журналісти знаходятся у аеропорту "Жуляни". Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Мені повідомили, що викрадені знаходяться у ВІП терміналі аеропорту "Жуляни", це там, звідки Медведчук зі спеціальним дозволом постійно літає до Путіна. Думаю, вони самі прискорюють час, коли таких як Медведчук, абсолютно легально, будуть затримувати і судити від імені українського народу. У викраденого журналіста в Одесі залишилася дружина-українка на 8-му місяці вагітності", - написав він.

Мені повідомили, що викрадені знаходяться у ВІП терміналі аеропорту Жуляни, це там, звідки Медведчук зі спеціальним дозв...

Опубліковано Mikheil Saakashvili 17 листопад 2017 р.

Крім того, Саакашвілі закликав Державіарух України не давати дозвіл на проліт борту з грузинськими журналістами.

"Я закликаю Державіарух України і грузинську диспетчерську службу не давати дозвіл на проліт наступного борту з аеропорту Жуляни, так як там знаходяться незаконно викрадені по злочинній змові влади", - написав він.

Я закликаю Державіарух України і грузинську диспетчерську службу не давати дозвіл на проліт наступного борту з аеропорту...

Опубліковано Mikheil Saakashvili 17 листопад 2017 р.

Крім того, прес-служба "Руху нових сил" повідомляє, що в "Жулянах" збираються нардепи та активісти, "щоб не допустити депортації викрадених людей".

Нагадаємо, раніше Саакашвілі заявляв, що у Києві викрали грузинського журналіста.