ua en ru

Саакашвілі заявив про побиття його особистого водія

Саакашвілі заявив про побиття його особистого водія Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Двоє нападників були спортивного вигляду і чекали водія Саакашвілі біля під'їзду

Колишній губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі заявив про побиття його особистого водія цієї ночі. Про це Саакашвілі повідомив у Facebook.

"Після того як за останній місяць в Грузії депортували всіх моїх охоронців і журналіста, який супроводжував мене і висвітлював мою діяльність, я залишився тільки з моїм водієм Володимиром. Він возив мене і допомагав по господарству. Сьогодні вночі двоє невідомих зустріли його біля будинку і жорстоко побили ", - заявив Саакашвілі.

За його словами, водій нібито дізнався дві припарковані машини, які зазвичай за нами їздять, які він завжди вважав машинами Служби безпеки України.

"Двоє нападників були спортивного вигляду і явно чекали його біля під'їзду. Його дружина зателефонувала мені з Одеси, ми викликали швидку і поліцію, і я сам приїхав до нього. Швидка відвезла його в лікарню, де йому поставили діагноз -" важкий струс мозку ", - резюмував Саакашвілі.

Невідомі побили водія Саакашвілі

Після того як за останній місяць в Грузію депортували всіх моїх охоронців і журналіста, який супроводжував мене і висвітлював мою діяльність, я залишився тільки з моїм водієм Володимиром. Він возив мене і допомагав по господарству. Сьогодні вночі двоє невідомих зустріли його біля будинку і жорстоко побили. Володимир згадує, що впізнав дві припарковані машини, які зазвичай за нами їздять, і він завжди вважав їх машинами СБУ, а двоє нападників були спортивного вигляду і явно чекали його біля під'їзду. Його дружина зателефонувала мені з Одеси, ми викликали швидку і поліцію, і я сам приїхав до нього. Швидка відвезла його у лікарню, де йому поставили діагноз - «важкий струс мозку». Владне ОЗУ, яке намагається вижити мене з України, одного за іншим прибирає моє безпосереднє оточення. Погано мене знаєте, с-ки! — После того как за последний месяц в Грузию депортировали всех моих охранников и журналиста, который сопровождал меня и освещал мою деятельность, я остался только с моим водителем Владимиром. Он возил меня и помогал по хозяйству. Сегодня ночью два неизвестных встретили его возле дома и жестоко избили. Владимир вспоминает, что узнал две припаркованные машины, которые обычно за нами ездят, и он всегда считал их машинами СБУ, а двое нападавших были спортивного вида и явно ждали его у подъезда. Его жена позвонила мне из Одессы, мы вызвали скорую и полицию, и я сам приехал к нему. Скорая отвезла его в больницу, где ему поставили диагноз - «тяжелое сотрясение мозга». Властное ОПГ, которое пытается выжить меня из Украины, одного за другим убирает мое непосредственное окружение. Плохо меня знаете, с-ки!

Опубліковано Mikheil Saakashvili 18 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву екс-губернатора Одеської області, що викрадені в Києві грузинські журналісти знаходяться в аеропорту "Жуляни".