ua en ru

Саакашвілі заявив про готовність сформувати новий уряд

Саакашвілі заявив про готовність сформувати новий уряд Фото: Михайло Саакашвілі (РБК-Україна)

Політик готовий також очолити новий уряд України

Колишній губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі заявив про готовність сформувати новий уряд України. Про це він заявив сьогодні на мітингу на площі Конституції в Києві, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми повинні знайти нових людей для нового уряду України. Давайте працювати над створенням нового уряду. Я готовий разом з вами очолити цей процес. Я готовий очолити і цей уряд, якщо це потрібно", - заявив Саакашвілі.

За його словами, 3 грудня 2017 року є "годиною-ікс" для мітингувальників. Політик закликав активістів "організовуватися" і приходити на мітинги.

"Я зараз буду їздити по країні. Піднімати людей. Мирно, спокійно, ніяких провокацій. Зміни повинні відбутися", - резюмував Саакашвілі.

Віче — Вече

Опубліковано Mikheil Saakashvili 19 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву екс-губернатора Одеської області про побиття його особистого водія цієї ночі.

"Після того як за останній місяць в Грузії депортували всіх моїх охоронців і журналіста, який супроводжував мене і висвітлював мою діяльність, я залишився тільки з моїм водієм Володимиром. Він возив мене і допомагав по господарству. Сьогодні вночі двоє невідомих зустріли його біля будинку і жорстоко побили ", - заявив Саакашвілі.