ua en ru

Саакашвілі повернув одеситам пляж, захоплений "київським мільярдером"

Саакашвілі повернув одеситам пляж, захоплений "київським мільярдером" Фото: Михайло Саакашвілі

Місцеві жителі в соцмережах пишуть, що мова йде про екс-регіонала Василя Хмельницького

Голова Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі відкрив жителям Одеси доступ на пляж, захоплений якимось "київським мільярдером". Про це глава регіону написав на своїй сторінці в Facebook.

"Київський мільярдер перекрив одеситам і гостям прохід на кращий пляж Одеси товстими бетонними стінами. Не заспокоївшись на цьому, він забетонував в цих стінах загострене скло від розбитих пляшок і пустив по території сторожових псів. Як ми дізналися, він прилітає раз в місяць на вертольоті, а в інший час величезна обгороджена територія порожня. Порушені закони України, що передбачає безперешкодний доступ до берегової лінії, так само як і кримінальний кодекс України, так як створена явна загроза здоров'ю та життю громадян", - повідомив Саакашвілі.

За його словами, "весь цей бєспрєдєл відбувається багато років при потуранні влади всіх рівнів, незважаючи на численні скарги громадян та намагання громадських активістів".

"З сьогоднішнього дня цього свавілля ми покладемо край. Радий розповісти одеситам, що кілька годин тому, вперше за багато років звичайні громадяни стали загоряти і плавати на цьому пляжі. У найближчі дні ми повністю очистимо територію. Дякую голову УВС, главу МНС області, заступника мера Одеси за співпрацю і звичайно, головна моя подяка волонтерам, які стільки років ведуть цю кампанію. Разом ми сила!", - написав глава Одеської ОДА.

Київський мільярдер перекрив одеситам і гостям, прохід на кращий пляж Одеси товстими бетонними стінами. Не заспокоївшись...

Posted by Mikheil Saakashvili on 20 Июль 2015 г.

У той же час, як відзначають користувачі соцмереж, мова йде про екс-регіонала Василя Хмельницького і його особистому пляжі, розташованому на закритій території пансіонату "Зелений берег".

Нагадаємо, напередодні Саакашвілі заявив, що у міліції є докази організації контрабанди в Одесі олігархом Ігорем Коломойським.