ua en ru

Саакашвілі розповів про свою зарплату в США до призначення в Одесу

Саакашвілі розповів про свою зарплату в США до призначення в Одесу Фото: Михайло Саакашвілі

Одеський губернатор вважає, що чиновникам в Україні потрібно платити більше

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі розповів про те, скільки заробляв у США до призначення в Одесу. Про це він написав у своєму Facebook.

"Для того, кого це цікавить, моя американська зарплата склала майже 200 тис. дол. перед призначенням в Одесу і до цього повинні були додатися доходи від лекцій та публічних виступів", - сказав Саакашвілі.

При цьому він підкреслив, що прийшов на держслужбу не за грошима.

"Служба суспільству завжди важливіше, ніж гроші. Важко пояснити в суспільстві, де у людей великі труднощі, що чиновникам треба платити більше. Але моє тверде переконання, що треба набрати нових незапачканных людей і через деякий час, коли зростуть податкові надходження, тобто, коли гроші будуть йти в бюджет, а не в кишені корупціонерів, дати їм гідну зарплату і одночасно, ми зможемо підняти пенсії, побудуємо дороги і набагато краще оснастимо збройні сили", - упевнений Саакашвілі.

Для того кого это интересует, моя американская зарплата составила почти $ 200 тыс перед назначением в Одессу и к этому д...

Posted by Mikheil Saakashvili on 24 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, раніше Саакашвілі заявляв, що хоче сформувати штат Одеської ОДА на 90% з місцевих жителів, однак підкреслив, що зарплату їм необхідно підвищити, щоб уникнути корупції.