ua en ru

Саакашвілі прокоментував затримання активістів Автомайдана і ПС в Одесі

Саакашвілі прокоментував затримання активістів Автомайдана і ПС в Одесі Фото: Михайло Саакашвілі

За словами губернатора, Сергій Ківалов не має ніякого відношення до затримання активістів

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі заявив, що позафракційний народний депутат Сергій Ківалов не має ніякого відношення до затримання активістів Автомайдана і Правого сектору в Одесі 8 вересня. Про це Саакашвілі написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я знаю Голову УВС і впевнений, що ніякий Ківалов ніколи не зможе дати йому подібних розпоряджень", - написав Саакашвілі, додавши, що єдина порада, яку він йому давав завжди, полягала у тому, що потрібно тісно працювати з волонтерами та з патріотичними групами єдиним фронтом проти планів зовнішнього ворога і його внутрішніх посібників.

"Водночас, ми всі повинні зрозуміти, що в умовах, коли в країні по всьому фронту здійснюється спроба повзучої антимайдановской контрреволюції з боку корумпованої бюрократії та олігархату, силам Майдану потрібно бути особливо єдиними, згуртованими і не допускати ні елементів хаосу, ні насильства, щоб не давати приводу для дискредитації ідеї Революції гідності", - додав губернатор.

Крім того, він додав, що "ми не повинні підпускати на відстань гарматного пострілу олігархічні елементи, будь то Ківалов, Коломойський чи всі решта, під яким політичним прапором вони б не виступали, так як кінцева мета у них одна - пограбування країни і народу, і завжди пам'ятати, що не за те гинули наші хлопці, щоб відродилися старі схеми й олігархи, спільно з корумпованими чиновниками продовжили грабувати країну".

З приводу затримання активістів Автомайдану і Правого сектора в Одесі.По-перше, всі повинні розуміти, що я, як Голова О...

Posted by Mikheil Saakashvili on 9 вересня 2015 р.

Нагадаємо, вчора, 8 вересня, в Одесі міліція затримала лідера місцевої організації "Правого сектора" Сергія Стерненко і куратора осередку організації в Комінтернівському районі Руслана Демчука.

Пізніше в Одесі під будівлею Приморського районного суду, який розглядає арешт лідера місцевого "Автомайдану" Євгена Резвушкина, почалися зіткнення між активістами і правоохоронцями.