ua en ru

Саакашвілі закликав почати процес "звільнення України від Порошенка"

Саакашвілі закликав почати процес "звільнення України від Порошенка" Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Екс-губернатор Одеської області закликав до повалення президента

Екс-губернатор Одеської області та колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі закликав почати "процес звільнення" України від президента України Петра Порошенка. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні банда Порошенко за фейковими звинуваченнями намагається заарештувати мене в змові з президентом Росії Володимиром Путіним, і в змові з грузинським олігархом для того, щоб прибрати з України головного ворога Путіна на пострадянському просторі і головного борця з корупцією в Україні. Ви найбільш величний народ Європи, ви не дасте неосвіченим нахабним баригам вами управляти, ви не дозволите їм вбити Україну ", - заявив Саакашвілі.

Так, Саакашвілі закликав киян вийти на вулиці, зібратися на Майдані і почати "процес звільнення України від Порошенка і його банди". За його словами, ця акція приверне "мільйони" людей.

"Армія на нашій стороні. Не треба боятися. Нас мільйони. Ми сильні. Я закликаю всіх зараз же піти на Майдан, закликати всю Україну та Київ приєднатися і зробити мирний протест звільнення від Порошенка, його банди, від всіх олігархів", - резюмував Саакашвілі.

Зазначимо, прихильники Михайла Саакашвілі витягли політика з автомобіля поліцейських. Так, при штурмі авто прихильниками Саакашвілі поліція застосувала сльозогінний газ. Після того, як активісти вивели політика в наручниках з авто, правоохоронці припинили протистояння.

Саакашвілі закликав почати процес "звільнення України від Порошенка"Саакашвілі закликав почати процес "звільнення України від Порошенка"Саакашвілі закликав почати процес "звільнення України від Порошенка"Саакашвілі закликав почати процес "звільнення України від Порошенка"Саакашвілі закликав почати процес "звільнення України від Порошенка"Саакашвілі закликав почати процес "звільнення України від Порошенка"

Фото: Саакашвілі закликав почати процес "визволення України" (РБК-Україна)

Саакашвілі

Опубліковано РБК-Украина 5 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву генерального прокурора України Юрія Луценка, що акції экс-губернатора Одеської області обійшлися соратникам екс-президента Віктора Януковича у 300 тис. доларів.