ua en ru

Саакашвілі подав у СБУ клопотання про перенесення слідчих дій

Саакашвілі подав у СБУ клопотання про перенесення слідчих дій Фото: Михайло Саакашвілі (РБК-Україна)

Саакашвілі готовий відповідати на запити правоохоронних органів

Лідер "Руху нових сил" Михайло Саакашвілі подав клопотання до Служби безпеки України про перенесення слідчих дій. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні СБУ прийняло від мене клопотання про перенесення слідчих дій, у зв'язку з незаконним з'єднанням окремих слідчих дій в один день і за інший повісткою про виклик", - сказав Саакашвілі.

Він заявив, що готовий відповідати на запити правоохоронних органів, висунуті на законних підставах.

"минулого разу прокуратура, так само, була змушена задовольнити моє клопотання і передати справу в СБУ як вимагалося. Ми змусимо державні органи дотримуватися закону", - заявив Саакашвілі.

Сьогодні СБУ прийняло від мене клопотання про перенесення слідчих дій, у зв'язку з незаконним поєднанням окремих слідчих...

Опубліковано Mikheil Saakashvili 26 грудня 2017 р.

Нагадаємо, адвокат Руслан Чорнолуцький заявив, що Саакашвілі не має наміру сьогодні брати участь у слідчих діях Головного слідчого управління Служби безпеки України.

"Ми вже попросили роз'єднати ці слідчі дії (про допит і про взяття зразків для експертизи). Вже подали клопотання. Сьогодні ми не маємо наміру заходити в кабінет слідчого для проведення слідчих дій", - заявив Чорнолуцький.