ua en ru

Саакашвілі не має документів для оскарження позбавлення громадянства в суді

Саакашвілі не має документів для оскарження позбавлення громадянства в суді Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

За словами Саакашвілі, він не отримував жодного офіційного документа щодо позбавлення громадянства

Колишній голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі не має документів, необхідних для оскарження рішення про позбавлення його громадянства в суді. Про це сьогодні під час брифінгу у Адміністрація президента заявив сам Саакашвілі, передає кореспондент РБК-Україна.

"Як йти до суду, якщо у мене немає жодного документу, щоб я йшов до суду і щось заперечував", - заявив Саакашвілі.

За словами екс-голови Одеської ОДА, він не отримав жодного офіційного документа, який, згідно закону, повинен видаватися громадянину при позбавлення його громадянства.

Так, мова йде про подання про втрату громадянства, копії протоколу засідання про позбавлення громадянства або супровіднІ листИ, які пересилалися між уповноваженими органами в процесі позбавлення громадянства.

Крім того, Саакашвілі зазначив, що ввечері 19 вересня поїде з Києва і поки буде жити в Черкаській області. При цьому екс-чиновник планує провести ряд зустрічей з громадськістю в різних регіонах України.

altalt

Фото: брифінг Михайла Саакашвілі у Адміністрація Президента (РБК-Україна)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Мостиський районний суд (Львівська область) переніс розгляд справи про незаконне перетинання кордону України екс-президентом Грузії Михайлом Саакашвілі.