ua en ru

Саакашвілі анонсував новий мітинг на Майдані наступної неділі

Саакашвілі анонсував новий мітинг на Майдані наступної неділі Фото: марш у центрі Києва (РБК-Україна)

Із регіонів на мітинг прибуло 1124 людини

Колишній глава Одеської обласної державної адміністрації екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі, виступаючи у Києві на Майдані Незалежності на "Марші за народний імпічмент", анонсував новий мітинг наступної неділі, 10 грудня, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні ніхто не очікував, що нас буде так багато. Наступної неділі ми знову збираємося на Майдані Незалежності, і нас буде ще більше. Нас буде сотні тисяч", - анонсував Саакашвілі.

Також він сказав, що мітингувальники не ставитимуть намети. Разом з тим, допустив можливість блокування Адміністрації президента у разі, якщо на наступному тижні Верховна Рада не ухвалить закони про імпічмент президента та створення антикорупційного суду.

Нагадаємо, сьогодні, 3 грудня 2017 року, у Києві для участі в акції колишнього глави обладміністрації Михайла Саакашвілі "Марш за народний імпічмент" зібралося близько 5 - 7 тисяч осіб. Прихильники Саакашвілі перекрили рух по вулиці Володимирській в одну сторону.

За інформацією поліції, о 13.45 учасники акції "Марш за народний імпічмент" сформували колону та рухалися від бульвару Тараса Шевченка до вулиці Хрещатик. Із регіонів на мітинг прибуло 1124 людини, людей привезли автобусами, правоохоронці нарахували їх 31 одиницю. Згодом у Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що ситуація в центрі Києва протягом заходу спостерігалася спокійна і контрольована.