ua en ru

С.Соболєв: НУ-НС пропонує ПР торги за посаду прем'єра.

«Наша Україна-Народна Самооборона» пропонує Партії регіонів торги за посаду прем'єра. Про це в ході прес-конференції заявив заступник голови БЮТ Сергій Соболєв, передає кореспондент РБК-Україна. «Сьогодні частина фракції НУ-НС, на жаль, пропонує В.Януковичу торги і їм байдуже де обійняти посаду прем'єр-міністр... Вони оголосили торги і в межах можливої нової коаліції ПР, Блоку Литвина і НУ-НС, вони відкрито запропонували, щоб прем'єр-міністром став В.Ющенко чи А.Яценюк», - сказав він.

Він підкреслив, що «на жаль, В.Ющенко і А.Яценюк не пройшли іспит...не встиг Ющенко розпрощатися із владою, як почав торгуватися, так само А.Яцеюк не встиг програти президентські вибори, як почав пропонувати себе, так і Ю.Костенко почав продавати свою партію УНП і себе ПР».

Він зазначив, що лідер партії «Сильна Україна» Сергій Тігіпко не веде переговори з ПР. «І як відомо він навіть відмовився обійняти посаду голови Нацбанку», - сказав він.

Він запевнив, що БЮТ брати участь у цих торгах не буде. Він вважає, що питання збереження діючої коаліції чи створення нової коаліції, а значить відправлення уряду Ю.Тимошенко у відставку, буде вирішено протягом цього і наступного тижнів.