ua en ru

С.Міщенко: У ПР не вистачить голосів для прийняття постанови щодо висловлення недовіри уряду.

У Партії регіонів не вистачить голосів для прийняття постанови щодо висловлення недовіри уряду. Про це журналістам заявив нардеп від фракції БЮТ Сергій Міщенко, передає кореспондент РБК-Україна.

На його думку, ПР не зможе взяти на себе відповідальність за економічні процеси, які відбуваються в країні. "Я думаю, що у них голосів не те, що не вистачить, вони навіть це питання не будуть ставити на порядок денний на сьогоднішній день. Тому що вони розуміють, що не готові взяти на себе відповідальність за долю країни в такий час....Вони будуть й надалі заважати діяльності уряду, в т.ч. використовуючи й Президента, але питання про висловлення недовіри чи заміни уряду стояти не буде",- зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні раніше перший заступник голови фракції ПР Олександр Єфремов заявив, що Партія регіонів готує проект постанови про відставку уряду України. "Уряд не виконує ухвалений ВР закон про збільшення мінімальних пенсій і прожиткового мінімуму. Унаслідок чого, 9 млн пенсіонерів недоотримують по 75 грн, а 2 млн - по 150 грн в поточному місяці. Якщо уряд і далі зловживатиме своїм становищем, порушувати закони, то наша фракція буде змушена вийти з постановою про відставку даного уряду", - сказав він.