ua en ru

З початку АТО для армії було відремонтовано та відновлено 18,4 тис. одиниць озброєння та військової техніки

З початку АТО для армії було відремонтовано та відновлено 18,4 тис. одиниць озброєння та військової техніки

Для Збройних сил України з початку проведення антитерористичної операції було відремонтовано і відновлено 18,4 тис. одиниць озброєння та військової техніки. Про це на брифінгу повідомив в. о. спікера Генштабу Збройних сил України Владислав Селезньов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ремонтно-відновлювальні бригади військових частин і державні підприємства відновили 10 одиниць бронетанкової та 43 одиниці автомобільної техніки... За рахунок благодійної допомоги війська отримали 198 комплектів маскувальних сіток, 66 мобільних бар'єрів безпеки, 41 електростанцію, 19 навігаційних приймачів і 1 млн 670 тис. зразків топографічних карт", - розповів Селезньов.

Він зазначив, що всього з початку проведення АТО для підрозділів ЗСУ відремонтовано і відновлено 18 тис. 361 одиницю озброєння і військової техніки.

Селезньов додав, що за минулі дні війська також отримали 18 комплектів теплових пасток для авіаційної техніки, 12 автомобілів підвищеної прохідності КрАЗ 63-22 і дві авіаційні ракети

Крім того, ВСУ отримали понад 65 тонн паливно-мастильних матеріалів, 1 тис. 162 бронежилета, 3,7 тис. утеплених курток, 1 тис. пар утеплених штанів, 2 645 тис. комплектів польових камуфляжів, 3 тис. 50 утеплених і 9 тис. пар звичайних берців, 35 тис. пар напіввовняних шкарпеток.

Нагадаємо, 26 грудня "Укроборонпром" передав ЗСУ чергову партію танків.