ua en ru

С.Марангос не називав імена представників УЄФА, що продали свої голоси на користь проведення в Україні та Польщі Євро-2012

Колишній член керівництва Футбольної асоціації Кіпру Спірос Марангос спростував інформацію про те, що називав імена високопоставлених представників УЄФА, які, за його словами, продали свої голоси на користь України та Польщі за 11 млн євро при виборі місця проведення Євро-2012. Про це повідомляє кіпрський спортивний портал kerkida.net.
Зокрема, С.Марангос викрив Gazzetta Dello Sport в грубій фальсифікації його висловлювань: "Оскільки деякі журналісти з зарубіжної преси згадують про деякі імена і суми, очорнюючи моє ім'я, цим я категорично заявляю, що я не називав імена як профінансованих осіб, так і суми, як стверджують зарубіжні сайти, що я давав такі свідчення. Особливо ім'я Григорія Суркіса, яке вказав італійський журналіст з газети Gazzetta Dello Sport. Я категорично заявляю, що це було його власною ініціативою. Я передав це нашій перекладачці, яка йому все перевела".
Нагадаємо, в Україні і Польщі чиновники вже спростували твердження С.Марангоса про те, що при обранні місця для Євро-2012 кілька високопоставлених представників УЄФА продали свої голоси на користь України та Польщі за 11 млн євро.