ua en ru

С.Льовочкін за дорученням Президента провів нараду щодо перспектив українсько-польських відносин

В рамках підготовки чергового засідання консультаційного комітету Президентів України та Республіки Польща сьогодні за дорученням Президента України під головуванням глави Адміністрації Президента України Сергія Льовочкіна відбулася нарада щодо сучасного стану та перспектив українсько-польських відносин, повідомляє прес-служба глави держави.

Відкриваючи нараду, С.Львочкін наголосив, що «наразі на найвищому політичному рівні закладено необхідні передумови для зміцнення стратегічного партнерства з Польщею, яка є одним з наших найбільш близьких і надійних партнерів серед країн Європейського Союзу».

Учасники наради розглянули актуальні питання двосторонніх відносин в політичній, економічній та гуманітарній сферах. Особливої уваги було приділено поглибленню співробітництва в енергетичній сфері, комплексу питань, пов'язаних з розбудовою інфраструктури українсько-польського кордону та запровадженням спільного прикордонно-митного контролю. За результатами наради були дані відповідні доручення, йдеться у повідомленні.