ua en ru

З посад заступників глави АП звільнені С.Скубашевський, О.Рафальський, А.Портнов, Ю.Ладний, - джерело

З посад заступників глави Адміністрації Президента звільнені Станіслав Скубашевський, Олег Рафальський, Андрій Портнов і Юрій Ладний. Про це РБК-Україна заявило джерело в Партії регіонів України.

Джерело підкреслило, що звільнені продовжать займати посади керівників управлінь. Зокрема, С.Скубашевський - керівника головного управління з питань регіональної і кадрової політики АП, О.Рафальський - керівника головного управління документального забезпечення АП, А.Портнов - головного управління з питань судової реформи і судоустрою, Ю.Ладний - керівника головного управління державного протоколу і церемоніалу.
Як відзначило джерело, в даний момент вирішується питання про інших заступників глави Адміністрації Президента, зокрема щодо Андрія Гончарука, Ганни Герман, Марини Ставнійчук.
Також не вирішено питання про звільнення або збереження своїх посад перших заступників главы АП Олени Лукаш, яка також є представником Президента в Конституційному суді та Ірині Акимової, яка є представником Президента в Кабінеті міністрів України.
Нагадаємо, раніше сьогодні Президент України Віктор Янукович скоротив кількість заступників глави Адміністрації Президента до трьох.