ua en ru

Рибалка заявив, що у нього немає боргів по аліментах

Рибалка заявив, що у нього немає боргів по аліментах Фото: Сергій Рибалка (facebook.com sergey.v.rybalka)

Рибалка заявив, що заплатив 3,7 млн гривень аліментів

Народний депутат, член фракції Радикальної партії Олега Ляшка Сергій Рибалка заявив, що у нього немає боргів по аліментах. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я, як і вся наша фракція, голосували за закон про відкритість процесу виконання судових рішень та реєстру боржників. Ми вважаємо, що це допоможе поліпшити ситуацію із забезпеченням прав громадян. Серед іншого - захистити права дітей. Це для мене особисто дуже важливо", - зазначив він.

Після того, як Міністерство юстиції відкрило реєстр боржників, деякі сайти відразу кинулися шукати там відомих людей, написав політик.

Зокрема, він зазначив, що ЗМІ поширили інформацію про нібито несплату аліментів його доньки, яка проживає після розлучення з матір'ю, і яку, "попри всі рішення судів", йому "досі незаконно не дають бачити".

"Насправді, я щомісяця перераховував на рахунок дочки істотні суми. І для мене це - справа честі. За останні 2 роки я перерахував близько 3,7 млн грн. В якості прикладу - публікую одну з "платіжок", а також документ, що підтверджує відсутність будь-яких боргів в цьому питанні", - написав Рибалка.

За його словами, знайти судовий позов, через який його прізвище з'явилося у Реєстрі боржників, достатньо просто.

"Мова йде про позов, де людина намагається спростувати мої слова про корупцію. Але насправді, мої слова вже підтвердили серйозні свідки. Всі ці факти передані в НАБУ, яке веде відповідне розслідування. І, впевнений, злочинці будуть рано чи пізно покарані. А я спокійно дивлюся в майбутнє, тому що за мною правда", - написав політик.

Рибалка заявив, що у нього немає боргів по аліментахРибалка заявив, що у нього немає боргів по аліментах