ua en ru

Рибак підписав п'ять законів, прийнятих сьогодні Радою

Спікер ВР Володимир Рибак підписав п'ять прийнятих сьогодні Радою законів і направив їх на підпис Президенту України Віктору Януковичу

Спікер Верховної Ради (ВР) України Володимир Рибак підписав п'ять прийнятих сьогодні ВР законів і направив їх на підпис Президентові України Віктору Януковичу. Про це повідомляється на сайті ВР.

Зокрема, Рибак підписав законопроекти № 3879 "Про внесення змін до закону України "Про судоустрій і статус суддів" та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян" і № 3883 "Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України".

Крім того, спікер підписав закони № 3855 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі", № 3837 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за вчинення адміністративних правопорушень під час проведення футбольних матчів" та № 3587 "Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо заочного кримінального провадження."

Тепер ці закони мають підписати Президент.

Нагадаємо, народні депутати України сьогодні прийняли без обговорення законопроект № З000 "Про державний бюджет України на 2014 р.". За відповідне рішення проголосували 249 народних депутатів.

Голова комітету з питань бюджету-Євген Геллер запропонував врахувати кілька додаткових пропозицій до законопроекту, зокрема зміни редакцій низки статей і зазначив, що для обліку цих пропозицій необхідно уточнити відповідні показники доходів і видатків за загальним та спеціальним фондами, збалансувавши показники загального фонду за рахунок збільшення зовнішніх запозичень з відповідним коригуванням показників дефіциту і державного боргу.