ua en ru

Рибак обіцяє підтримувати пошук компромісу у Раді

Кандидат від Партії регіонів на посаду голови Верховної Ради VII скликання Володимир Рибак обіцяє підтримувати пошук компромісів у парламенті. Про це він заявив, виступаючи у парламенті в статусі кандидата на посаду голови Верховної ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Думаю, що більшість колег в цьому залі не прагне до політичних війн, протистоянь. Моє політичне кредо, і думаю, його поділяє переважна більшість депутатів України: потрібна політична стабільність і соціально-економічний розвиток. Цю позицію підтримує наш народ, наш виборець. Консолідація зусиль на об'єднання всіх політичних сил, політичних партій щодо виконання програмних цілей і завдань, які брали ми з вами, народні депутати. В цьому я бачу основну задачу новообраного нашого парламенту", - сказав Рибак.

За його словами, незважаючи на те, що вже чимало зроблено, попереду великий і складний шлях у соціальній сфері та у реальному секторі економіки, де "залишаються серйозні проблеми". "Багато хто з нас це добре відчули під час виборчої кампанії. Верховна Рада має всі можливості знайти дієві форми через законотворчість включитися у вирішення наявних проблем, соціально-економічного розвитку країни, робити все можливе, щоб країна могла рухатися вперед", - зазначив кандидат. Він також додав: "Я завжди буду готовий підтримувати тих народних депутатів, які захищають права виборців, які уміють відстоювати свою думку і йти на компроміси з іншими. Нам в цьому залі необхідно вирішувати ключові проблеми нашого суспільства. Ресурс популізму - це не допомога нашим людям, це шлях в нікуди", - наголосив Рибак.

Читайте також: Єфремов відновив пленарне засідання, депутати продовжили розгляд питання про обрання спікера