ua en ru

Рибак сподівається, що на наступному тижні ВР розгляне призначення прем'єра

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак сподівається, що на наступному тижні парламент розгляне подання Президента України про призначення прем'єр-міністра України.

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак сподівається, що на наступному тижні парламент розгляне подання Президента України про призначення прем'єр-міністра України. Про це Рибак заявив сьогодні в інтерв'ю телеканалу "Рада" і газеті "Голос України", повідомила прес-служба ВР.

Рибак повідомив, що на сьогоднішній день відповідне подання Президента України до парламенту не надходило. Разом з тим, він висловив сподівання, що на наступному пленарному тижні "ми будемо розглядати питання про кандидатуру прем'єр-міністра, подання, яке внесе Президент".

Нагадаємо, відповідно до закону України "Про регламент Верховної Ради України" парламент розглядає подання Президент України про надання згоди на призначення Президентом України прем'єр-міністра України не пізніше ніж у п'ятиденний строк з дня внесення такого подання до Верховної Ради.