ua en ru

Ряд керівників ДНР звинувачує Царьова у рейдерському захопленні ДНР

Ряд керівників самопроголошеної "Донецької народної республіки" звинувачує народного депутата України, екс-кандидата в Президенти України Олега Царьова у рейдерському захопленні ДНР.

Ряд керівників самопроголошеної "Донецької народної республіки" звинувачує народного депутата України, екс-кандидата в Президенти України Олега Царьова у рейдерському захопленні ДНР. Про це РБК-Україна повідомив міністр праці та соціальної політики ДНР", глава ЦВК ДНР Роман Лягін.

"Ми не збираємося повертатися в орбіту держави Україна, повертатися в українське поле, чого так жадає Олег Царьов. Це політична авантюра. Ми обрали свій шлях і рухаємося за наміченим планом", - сказав Лягін.

Лягін зазначив, що сьогоднішнє підписання угоди між ДНР і ЛНР та проведення Царьовим з'їзду представників південного сходу - це два не пов'язаних між собою заходи.

"Сьогоднішній так званий з'їзд представників південного сходу не має до ДНР ніякого відношення, окрім того, що він проходив на території Донецької республіки. Це відбувалося вже після підписання угоди між ДНР і ЛНР. Там зібралася група людей на чолі з Царьовим, яка намагається привласнити собі заслуги інших і здійснити рейдерське захоплення. ("Голова Верховної Ради ДНР") Денис Пушилін перебував у президії сьогоднішнього з'їзду як приватна особа", - сказав Лягін.

Нагадаємо, сьогодні самопроголошені "Донецька народна республіка" ("ДНР") і "Луганська народна республіка" ("ЛНР") підписали документ про об'єднання в єдину державу "Новоросія". В той же час так званий з'їзд представників Південно-Сходу в Донецьку створив "Народний фронт".