ua en ru

Руслан Богдан лідирує на виборах в 151 окрузі Полтавської області, – екзит-пол ППІ

Руслан Богдан лідирує на виборах в 151 окрузі Полтавської області, – екзит-пол ППІ

За результатами екзит-полу, проведеного 17 липня Всеукраїнською громадською організацією "Передові правові ініціативи" (ППІ) у виборчому окрузі №151 Полтавської області, де пройшли проміжні вибори народного депутата України, перемагає Руслан Богдан (ВО "Батьківщина") з результатом 28,47% голосів виборців. Відповідна інформація розміщена на сайті організації.

Так, за даними екзит-полу, на другому місці - Олександр Мигаль (самовисування) - 14,77%, на третьому Олексій Рябоконь (самовисування, член Соцпартії) – 12,16%, на четвертому – Сергій Мамоян (Партія простих людей Сергія Капліна) – 10,11%.


Опитування проводилося на виході з 216 виборчих дільниць 151-го виборчого округу Полтавської області. Задіяно - 245 інтерв’юерів, опитано – 17 559 виборців. Похибка не перевищує 2%.

За даними прес-служби, ППІ створена у 2007 році з метою спостереження за виборчим процесом. За час свого існування спостерігачі ППІ працювали під час виборчих кампаній на президентських, парламентських та місцевих виборах в Україні та за кордоном.