ua en ru

Румунія - Україна: Команда Фоменка на нервах виграє матч

Румунія - Україна: Команда Фоменка на нервах виграє матч Фото: збірна України

Підопічні Фоменко здивували вболівальників

Збірна України в італійському Турині грала товариський матч проти збірної Румунії.

Румунія - Україна 3-4
Гол:
Тарже, 23, Алібек, 74, Станчу, 85 - Зозуля, 43, Зінченко, 48, Коноплянка, 55, Ярмоленко, 59
Румунія: Тетерушану - Мецел, Кирикеш, Кешеру (Алібек, 58), Філіп (Рац, 46), Пінтілій, Синмертян (Максим, 58), Препелице, Григоре, Торже Верстаті (Попа, 70)
Україна: Пятов - Федецький (Бутко, 46), Ракицький, Хачеріді (Кучер, 46), Шевчук (Караваєв, 72) - Рибалка (Зінченко, 46), Степаненко, Сидорчук (Ротань, 68) - Ярмоленко, Коноплянка - Зозуля (Селезньов, 46)

Рахунок відкрили румуни. Саме вони грали активніше і їх гол не став несподіваним. Торже дали пробити з лінії штрафного і м'яч від рук П'ятова влетів у ворота.

Нашій команді вдалося вирівняти гру ближче до перерви. В результаті, потрібний гол залетів у ворота суперника - Шевчук прострілив і Зозуля в падінні добив м'яч у сітку.

Друга половина гри почалася просто неймовірно. Зінченко, який тільки вийшов на заміну, відібрав м'яч у останнього захисника, вийшов один на один і точно пробив повз голкіпера. Далі Коноплянка отримав м'яч від Ярмоленка і з лінії штрафного ропбил у нижній лівий кут. А пізніше Ярмоленко розібрався з захистом суперника і забив свій гол.

Але далі настав час нашої оборони грати відверто слабо. Румуни почали тиснути і заробили штрафний. Алібек пробив несильно, але П'ятов пропустив м'яч під руками. А незабаром Станчу зважився на удар з лінії штрафної і П'ятов не зміг дістати м'яч.

Нагадаємо, наступний матч збірна України проведе проти команди Албанії 3 червня.