ua en ru

Керівництво "Житомирських ласощів" заявило про можливість збройного нападу на підприємство

До ЗАТ "Житомирські ласощі" надійшла інформація про здійснення Бойком Ігорем Ярославовичем, Горобець Тетяною Феофанівною, Гамовим Євгеном Борисовичем організації масових заворушень 03.01.2015 року під майновим комплексом кондитерської фабрики за адресою м. Житомир, вул. Щорса, 67, що має супроводжуватися захопленням будівель фабрики, погромами майна та насильством. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЗАТ.

Зазначається, що вказані дії щодо організації заворушень становлять склад злочину, передбаченого статтею 294 Кримінального кодексу України "Масові заворушення".

Також в прес-службі підкреслюють, що майновий комплекс кондитерської фабрики перебуває під охороною Управління поліції охорони у Житомирській області відповідно до укладеного договору від 10.12.2015 року.

"З огляду на викладене просимо невідкладно вжити заходів з метою недопущення насильства над людьми, порушення громадського порядку, захоплення та погрому майна кондитерської фабрики ЗАТ "Житомирські ласощі", - резюмується в повідомленні.