ua en ru

Керівництво Rozetka.ua погодилось відшкодувати заборгованість у 7 млн грн до держбюджету, - податкова

Керівництво Rozetka.ua погодилось відшкодувати заборгованість у 7 млн грн до держбюджету. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної податкової служби України (ДПСУ).

"Керівництво зазначеного підприємства (ТОВ "Розетка УА") погодилося відшкодувати завданої державі шкоди. Відповідно до ч.4 ст. 212 КК України, порушники будуть звільнені від кримінальної відповідальності", - йдеться у повідомленні..

ДПСУ підозрює один із найбільших інтернет-магазинів у факті ухилення від сплати податків.

Зокрема, у квітні 2012 р. за матеріалами співробітників податкової міліції, на підставі акту перевірки, порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України відносно директора ТОВ "Розетка УА".

"За оперативною інформацією, бізнесмени завозили товари із-за кордону за заниженими цінами. Це дозволяло отримувати надприбутки, які переводилися у "тінь" через рахунки "фіктивних" фірм. У результаті цих оборудок державний бюджет втратив понад 7 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 19 квітня 2012 р. проводився обшук у трьох офісних та трьох складських приміщеннях підприємства. Під час обшуку сервери підприємства не вилучались. Також 19 квітня певний час не працював сайт інтернет-магазину.