ua en ru

Керівництво РФ примушує бойовиків до активізації бойових дій, - розвідка

Керівництво РФ примушує бойовиків до активізації бойових дій, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

Ватажкам ДНР пригрозили звільненням у випадку втрати контролю Ясинуватського плацдарму

Військово-політичне керівництво РФ змушує керівництво самопроголошеної Донецької народної республіки активізувати бойові дії. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у своєму Facebook.

"Військово-політичне керівництво РФ намагається змусити лідерів тимчасово-окупованих територій України до активізації бойових дій", - йдеться в повідомленні.

Крім того, сьогодні вранці в Харцизьку було проведено нараду за участю голови ДНР Олександра Захарченка, російських військових кураторів, а також представників Міністерства оборони та Генштабу збройних сил РФ.

"Представник РФ в ультимативній формі попередив керівництво т. н. "ДНР", що у разі втрати контролю над "Ясинуватським плацдармом" вони будуть зміщені зі своїх посад", - повідомляє розвідка.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 3 лютого (доповнення) Військов...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 3 лютого 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що у Кремлі сподіваються на те, що бойовикам вистачить боєприпасів для ведення війни на Донбасі.