ua en ru

Керівництво Львівського бронетанкового заводу підозрюється в розтраті 28,5 млн гривень, - НАБУ

Керівництво Львівського бронетанкового заводу підозрюється в розтраті 28,5 млн гривень, - НАБУ Фото: НАБУ (УНІАН)

НАБУ і САП затримали чиновників Львівського бронетанкового заводу та ВСУ

Чиновники ДП "Львівський бронетанковий завод" та Збройних сил України підозрюють у розтраті бюджетних коштів на суму 28,5 млн гривень. Про це повідомляє пресс-служба НАБУ.

"У ході досудового розслідування детективи НАБУ встановили, що посадові особи ЦБТУ ВСУ Озброєння Збройних сил України у змові зі службовими особами ДП "Львівський бронетанковий завод", засновником ТОВ та за участю фірм з ознаками фіктивності розробили і реалізували корупційну схему по закупівлі запасних частин і комплектуючих до бронетанкового озброєння та техніки, ніж вчинили розтрату бюджетних коштів в 2015 році на суму 28,5 млн гривень", - йдеться в повідомленні

Повідомляється, що на даний момент затримано п'ять осіб: начальник ЦБТУ Озброєння ЗСУ ЗСУ (генерал-майор), начальник відділу ЦБТУ Озброєння ЗСУ ЗСУ (полковник), директор та заступник директора ДП "Львівський бронетанковий завод", а також засновника ТОВ, задіяного в схемі.

Нагадаємо, сьогодні вже повідомлялося, що Національне антикорупційне бюро затримало директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа та його заступника Олега Ткаченка.