ua en ru

"Керівництво" ЛНР розкрадає отримані від РФ кошти під виглядом "інвестицій" у розвиток АЗС

"Керівництво" ЛНР розкрадає отримані від РФ кошти під виглядом "інвестицій" у розвиток АЗС Фото: бойовики на Донбасі (twitter.com/dubovoyslavyans)

"Керівництво" бойовиків на Донбасі продовжує пошуки шляхів власного збагачення

"Керівництво" так званої "Луганської народної республіки" (ЛНР) розкрадає отримані від Російської Федерації кошти під виглядом "інвестицій" у розвиток продовольчих магазинів та автомобільних заправочних станцій (АЗС). Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, "керівництво" бойовиків на Донбасі продовжує пошуки шляхів власного збагачення незважаючи на критичний стан соціально-економічної ситуації та зубожіння населення тимчасово окупованих територій Сходу України.

"Очільником т.зв. ЛНР І.Плотницьким та близьким колом його прихильників здійснюється розкрадання фінансових надходжень з РФ під виглядом “інвестування” у розвиток мереж продовольчих магазинів та автомобільних заправочних станцій. Власники таких об’єктів, за домовленістю, змушені повертати 100 відсотків “інвестованих” коштів під загрозою припинення їх приватної підприємницької діяльності", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підрозділи бойовиків на Донбасі планують поповнити за рахунок програми РФ з повернення біженців.