ua en ru

Керівництво Київської міської організації Партії регіонів подало заяви про вихід з ПР

Керівництво Київської міської організації Партії регіонів подало заяви про вихід з ПР.

Керівництво Київської міської організації Партії регіонів подало заяви про вихід з ПР. Про це повідомляє прес-служба Київської міської організації Партії регіонів.

22 лютого відбулося засідання виконкому Київської міської організації за участю керівників районних парторганізацій, голів районних держадміністрацій столиці.

Учасники вшанували пам'ять загиблих в протистоянні на Майдані і обговорили ситуацію, що склалася. Вони засудили дії керівників вищих органів влади - представників Партії регіонів і підкреслили, що ні столична держадміністрація, ні Київська міська організація Партії регіонів не мають стосунку до подій, що призвели до кровопролиття та людських жертв.

Виконком рекомендував партійцям провести міську і районні партконференції і визначитися щодо перспектив роботи або саморозпуску організацій.

Наприкінці засідання більшість членів виконкому разом з головою міської організації ПР та керівниками районних парторганізацій, головами районних держадміністрацій столиці подали заяви про вихід з Партії регіонів.