ua en ru

Керівництво Європейської народної партії підтримує продовження санкцій проти РФ

Керівництво Європейської народної партії підтримує продовження санкцій проти РФ Фото: санкції прти Росії

Порошенко провів зустріч з керівництвом ЄНП

Керівництво Європейської народної партії підтримує продовження санкцій проти Російської Федерації. Про це заявили президент ЄНП Жозеф Доль та голова політичної групи ЄНП в Європарламенті Манфред Вебер під час зустрічі з президентом України Петром Порошенком, повідомляє прес-служба глави держави.

Як зазначається, у ході зустрічі з керівництвом ЄНП Порошенко відзначив, що рішення про надання безвізового режиму для українських громадян зробило сильнішими і Україну, і ЄС.

У свою чергу, керівництво ЄНП запевнило, що Україна і надалі відчуватиме повну підтримку з боку партії у питанні проведення реформ та відновлення територіальної цілісності, включаючи санкційну складову.

Порошенко повідомив керівництву ЄНП про ситуацію на Донбасі, зокрема, в Авдіївці.

"Сторони засудили черговий цинічний обстріл Авдіївки, у результаті якого загинуло чотири мирних жителя", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 17 травня 2017 року, набув чинності указ президента України Петра Порошенка про введення в дію рішення Ради національної безпеки і оборони, згідно з яким в Україні заблокують ряд російських сайтів.