ua en ru

Керівник ФФМ має намір просити УЄФА відкликати Суркіса як представника України

Керівник ФФМ має намір просити УЄФА відкликати Суркіса як представника України Фото: Василь Журавльов (dynamomania.com)

За словами Журавльова, Суркіс "роз'єднує футбольну громадськість"

Керівник Федерації футболу Маріуполя (ФФМ) Василь Журавльов вважає, що до бойкоту календарного матчу з ФК "Маріуполь" причетний Григорій Суркіс, один з віце-президентів УЄФА. Про це він заявив в ефірі програми "Великий футбол", передає footballua.tv.

"Суркіс не поважає донецький край, Донбас. Він не поважає місто Маріуполь, футбольних уболівальників. Свого часу він багато зробив для українського футболу, але сьогодні він його знищує як функціонер. Я хочу сказати величезне спасибі футболістам "Динамо". З багатьма я вів переговори, ми розмовляли з тренерським штабом. Хлопці – справжні патріоти, честь їм і хвала. Вони були готові їхати і вмовляли керівництво клубу. Але, на жаль, брати Суркіси їх не почули", - заявив Журавльов.

"Тепер я можу констатувати факт, що я був правий: Григорій Суркіс – футбольний сепаратист", - додав він.

Більш того, Журавльов наголосив, що як керівник ФФМ має повне право підготувати лист із зверненням в УЄФА відкликати Суркіса як представника України.

"У мене є моральне право, і я це буду робити. Тому що не може людина, яка роз'єднує футбольну громадськість, бути представником в УЄФА від України", – заявив Журавльов.