ua en ru

Рудик: у країні набирають обертів 4 кризи, а плану реагування досі немає

Рудик: у країні набирають обертів 4 кризи, а плану реагування досі немає Фото: лідер "Голосу" Кіра Рудик (Віталій Носач, РБК-Україна)

Єдиний спосіб влади для виходу з будь-якої кризи - це пошук примарних простих рішень і неможливість думати хоча би на крок вперед. Це призводить до того, що проблеми лише накопичуються і незрозуміло, як їх вирішувати.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву голови партії "Голос", народного депутата Кіри Рудик.

"Відволікання уваги - поки єдина стратегія, яку обрала влада. Вирішувати проблеми, які є зараз і будуть надалі, вони не здатні. Ми вже живемо з наслідками таких дій: пошуку простих швидких рішень та неможливістю думати хоча би на крок наперед", - констатує народна депутатка.

Усі в Україні констатують, як мінімум, чотири кризи: енергетичну, економічну, безпекову і коронавірусну. Натомість влада уперто закриває на них очі і переконує в тому, що все гаразд.

"Проблема в тому, що я не бачу, яким чином ситуація покращиться. Хіба ми віримо, що ті самі люди, які зараз призвели до того, що в країні криза на кризі і варіантів дій вже не так багато, будуть щось виправляти? Ні. Вони і далі брехатимуть, прикриваючи свій непрофесіоналізм. А кому це потім розгрібати? Хто виводитиме країну з кризи? Відповіді поки що немає", - підсумовує представниця опозиції.