ua en ru

Руденко відновив тренування після поразки від Повєткіна

Руденко відновив тренування після поразки від Повєткіна Фото: Андрій Руденко (xsport.ua)

Українець відновився від травми шиї

Український супертяж Андрій Руденко (31-3-0, 19 КО) після поразки в поєдинку за два вакантних поясу WBO International і WBA Continental росіянину Олександру Повєткіну (32-1-0, 23 КО) відновив свої тренування. Відповідне фото він опублікував в соціальній мережі Facebook, передає сайт xsport.ua.

"Початок тренувань!", - лаконічно прокоментував боксер.

Зазначимо, що 33-річний боксер отримав травму під час бою, яка завадила йому виступити на повну силу, і, за словами самого Андрія, позбавила його перемоги.

"Під час підготовки були проблеми з шиєю, я скаржився масажистам, вони дивилися, масажували, - сказав Руденко. - В середині бою я почав важко дихати, можливо з-за шиї, адже через неї в мозок йде кров, але потім відкрилося друге дихання, я зрозумів, що буду працювати всі 12 раундів. Якби не травма, я б привіз перемогу в Україну, я в цьому впевнений".

Нагадаємо, російський суперважкоатлет Олександр Повєткін переміг українця Андрія Руденка одноголосним рішенням суддів. На кону зустрічі стояли два интерконтинентальных пояси за версіями Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Всесвітньої боксерської асоціації (WBA).

Зазначимо, що це був перший бій росіянина після допінгової дискваліфікації.