ua en ru

Розенко заявив про відсутність проблем з фінансуванням субсидій

Розенко заявив про відсутність проблем з фінансуванням субсидій Фото: Розенко заявив, що в бюджеті достатньо коштів на програму субсидій

Всі соціально вразливі верстви населення будуть захищені

У державному бюджеті України досить коштів на програму субсидій, щоб розпочати опалювальний сезон. Про це в інтерв'ю телеканалу "Інтер" заявив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, передає прес-служба уряду.

"Ми вже маємо досвід роботи з системою субсидій. Коштів, виділених у Державному бюджеті цілком достатньо, щоб спокійно увійти в новий опалювальний сезон", - зазначив Розенко.


"Якщо ми побачимо, що йде значне витрачання коштів на субсидії, у нас є всі можливості для того, щоб оперативно внести зміни до бюджету цього року, або передбачити необхідні кошти вже у бюджеті на наступний рік", - додав він.

"В процесі підняття цін на житлово-комунальні послуги все соціально вразливі верстви населення будуть належним чином захищені урядом через програму субсидій і інші програми соціального захисту населення", - ще раз підкреслив віце-прем'єр-міністр.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в наступному опалювальному сезоні частину коштів, заощаджених громадянами, які мають субсидії, може бути монетизована.