ua en ru

Розенко заявив про відсутність підстав для зростання тарифів на газ та послуги ЖКГ

Розенко заявив про відсутність підстав для зростання тарифів на газ та послуги ЖКГ Фото: Павло Розенко (РБК-Україна)

Розенко закликає місцеву владу контролювати тарифи на газ і послуги ЖКГ

В Україні немає підстав для зростання тарифів на житлово-комунальні послуги та газ. Про це в ефірі однієї з радіостанцій заявив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, передає його прес-служба в Facebook.

"Ціна на газ у нас зафіксована у проекті державного бюджету України на 2018 рік. Вона залишилася на рівні цього року. Зараз немає ніяких підстав говорити про підвищення ціни на газ для населення. Також немає підстав для зростання тарифів на житлово-комунальні послуги", - заявив Розенко.

За його словами, місцеві органи влади повинні контролювати підприємства, які надають послуги, щоб вони не підвищували необґрунтовано ціни на ЖКГ. Він також підкреслив, що в меморандумі з МВФ немає жодних вимог щодо підвищення ціни на газ в цьому опалювальному сезоні.

Підстав для підвищення ціни на газ та житлово-комунальні послуги в опалювальному сезоні 2017-2018 рр немає. На цьому в е...

Опубліковано Прес-служба Павла Розенка 2 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Кабміні розповіли про готовність до опалювального сезону.

"Стан підготовки на даний момент становить 99,9%, а саме соціальні об'єкти, школи і лікарні. Стан готовності житлового сектора становить 99,4%", - заявив Геннадій Зубко.