ua en ru

Розенко звільнив всіх керівників Держслужби зайнятості

Розенко звільнив всіх керівників Держслужби зайнятості Фото: міністр соціальної політики Павло Розенко

Звільнені керівники як центрального апарату, так і обласних підрозділів

Міністр соціальної політики Павло Розенко звільнив всіх керівників Державної служби зайнятості. Про це він написав у Twitter.

"Оголосив про звільнення всіх керівників Державної служби зайнятості", - написав він.

У повідомленні наголошується, що звільнені керівники як центрального апарату, так і обласних підрозділів.

"Сьогодні ми даємо старт тотальне оновлення всієї служби зайнятості. Паралельно з кадровими та структурними змінами по всій вертикалі Держслужби зайнятості буде йти активний процес законодавчого реформування усієї системи зайнятості в Україні", - підкреслив Павло Розенко.

За словами Розенка, аналогічний наказ буде підписаний і про звільнення керівників районних центрів зайнятості.

Раніше співробітники Служби безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою затримали на хабарі у 622 тис. грн голову Державної служби зайнятості.

Нагадаємо, Суд заарештував главу Держслужби зайнятості з можливістю застави в 1,8 млн грн. У прес-службі Генеральної прокуратури України повідомили, що керівникові Держслужби зайнятості обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та одночасно визначена можливість внесення застави у розмірі 1,8 млн грн. для забезпечення виконання покладених на підозрюваного обов'язків.

Нагадаємо, 11 вересня співробітники Служби безпеки України (СБУ) спільно з Генеральною прокуратурою затримали на хабарі у 622 тис. грн голови Державної служби зайнятості.

"Чиновник організував механізм отримання хабарів від учасників тендерних торгів, які проводила держслужба. В протиправних схемах він використовував підлеглих, які змушували підприємців платити "данину" за перемогу в тендерах. Співробітники спецслужби затримали чиновника у службовому автомобілі у центрі Києва під час отримання хабара у розмірі 622 тисячі гривень. Під час огляду машини правоохоронці додатково виявили велику суму грошей в іноземній і національній валютах, мисливську рушницю з патронами та інше", - йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.