ua en ru

"Рівнегаз Збут": 1,6 тис. учасників акції "Твоя енергонезалежність" лишили кошти для подальшої оплати

"Рівнегаз Збут": 1,6 тис. учасників акції "Твоя енергонезалежність" лишили кошти для подальшої оплати Газовий вентиль (kmu.gov.ua)

Акція проводилася в серпні-вересні минулого року НАК "Нафтогаз України"

На 28 травня майже 1,6 тис. учасників акції "Твоя енергонезалежність" Рівненської області перевели залишки невикористаних акційних коштів на особові рахунки в ТОВ "Рівнегаз Збут". Це понад 78% клієнтів компанії. Надалі кошти споживачі зможуть використати для оплати спожитого газу.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Загалом учасниками акції "Твоя енергонезалежність" стали 2050 споживачів "Рівнегаз Збуту".

"Через незвично теплу зиму та відчутне зниження ціни на газ в опалювальний період, не всі споживачі вичерпали свій запас блакитного палива. Тому від 20 квітня в Особистому кабінеті на вебсайті 104.ua доступний функціонал, який дозволяє направити ці кошти на оплату поточного споживання або повернути на картковий рахунок", – розповідає директор ТОВ "Рівнегаз Збут" Леонід Кошельник.

У прес-службі розказали, що для отримання коштів на банківський рахунок, необхідно направити заяву встановленого зразка на поштову адресу (33027, м. Рівне, вул.Вишенського,4, чи електрону адресу компанії gaszbut@rvgas.com.ua.

"Перевірити інформацію про повернення коштів можна у будь-який момент за допомогою онлайн сервісів 104.ua або зателефонувавши до контакт-центру за номером тел/факс (0362)48-90- 04). Примірник заяви на повернення залишку невикористаних коштів в рамках акції "Твоя енергонезалежність" розміщений за цим посиланням. Товариство зможе повернути кошти споживачам відразу після отримання заяви", - йдеться у повідомленні.

Компанія закликає учасників акції визначитися із залишком коштів найближчим часом.