ua en ru

У Рівному, Львові та Івано-Франківську мітингували за блокаду Донбасу

У Рівному, Львові та Івано-Франківську мітингували за блокаду Донбасу Фото: у Рівному, Львові та Івано-Франківську мітингували за блокаду Донбасу

Активісти Рівного, Львова та Івано-Франківська мітингували на підтримку блокади

Активісти у Рівному, Львові та Івано-Франківську мітингували на підтримку блокади Донбасу. Про це повідомляють місцеві видання.

Так, за повідомленням Фirtka активісти під будівлею Івано-Франківської ОДА підпалили шини, які за кілька хвилин приїхали гасити кілька пожежних машин.

altaltalt

Фото: активісти під будівлею Івано-Франківської ОДА

За повідомленням Zahid.net, близько 30 активістів різних громадських і політичних організацій висунули ряд вимог до влади і силовиків. Мова йде про звільнення затриманих 13 березня учасників блокади Донбасу. Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка пообіцяв найближчим часом зв'язатися з президентом України Петром Порошенком і донести до нього вимоги львівських активістів.

У Рівному, Львові та Івано-Франківську мітингували за блокаду Донбасу

Фото: активісти під будівлею Львівської ОДА

Під Рівненської ОДА зібралися кілька десятків активістів. Всі чекають главу ОДА Олексія Муляренко. Активісти під час мітингу підпалили шини.

У Рівному, Львові та Івано-Франківську мітингували за блокаду Донбасу

Фото: активісти під будівлею Рівненської ОДА

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що поліція відпустила 20 учасників блокади Донбасу після дачі показань і медичного огляду.