ua en ru

У Харкові згоріло авто главреда місцевого видання

У Харкові згоріло авто главреда місцевого видання Фото: у Харкові згоріло авто (facebook.com)

У Харкові загорівся редакційний автомобіль Insider news

У Харкові згорів автомобіль головного редактора місцевого видання Insider news, машина відновленню не підлягає. Про це повідомляє "Детектор Медіа".

"В Харкові в неділю, 30 липня 2017 року, згорів автомобіль, що належить головному редактору сайту Insider news Ігорю Русину", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань України. Відзначається, що машина відновленню не підлягає.

Так, на стоянці перед будинком головного редактора загорівся автомобіль ВАЗ 21140, який використовувався для повсякденних потреб редакції. Сусіди викликали пожежників і поліцію. З моменту загоряння до повної ліквідації пожежі минуло близько години.

За попередніми даними експертів, пожежа почалася в моторному відсіку автомобіля, потім полум'я поширилося на салон. Про причини займання говорити до закінчення експертизи рано.

Крім того, у редакції Insider news зв'язали пожежу з "безперервною" DDOS атакою, що, за словами журналістів, здійснюється на сайт протягом останнього тижня, а також зі своїми публікаціями про корупції та посадових злочинах на місцевому рівні. Сам главред не виключає можливості замаху готувався на нього.

Хелп! SOS! Сьогодні у волонтера, журналіста, головного редактора видання "insider news" Ігор Русин якісь покидьки...

Опубліковано Владиславом Кіхтєвим 30 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові від удару струмом загинула 17-річна дівчина, яка працювала оператором на батуті, розташованому на вулиці Бучми. Зазначено, що інформація про подію надійшла в чергову частину Московського відділу поліції Харкова 30 липня 2017 року о 16:00 від перехожих.