ua en ru

У Рівненській області відбулась стрілянина, є поранені

У Рівненській області відбулась стрілянина, є поранені Фото: стрілянина в Рівненській області

Три особи отримали поранення

Три особи отримали поранення та десять постраждали внаслідок стрілянини у Рівненській області, передає прес-служба Національної поліції.

Зазначається, що невідома особа повідомила по спецлінії 102, що з селища Рокитного у село Єльне виїхали майже 30 озброєних осіб. На місце події негайно направили слідчо-оперативну групу.

"Упродовж години до поліції надійшла інформація про стрілянину на вулиці Центральній у селі Єльне. А вже о 12:30 правоохоронці зафіксували повідомлення про поранених. Як з'ясували поліцейські, між жителями селища Рокитне та села Єльне виникла сутичка, в результаті якої пролунали постріли. Попередньо встановлено, що є троє поранених, понад десять потерпілих та два пошкоджених автомобілі без номерних знаків", - сказано в повідомленні прес-служби.

Наразі правоохоронці працюють на місці події, встановлюють обставини інциденту та осіб, причетних до нього.

Нагадаємо, поліція затримала підозрюваних у стрілянині в Мукачево, яка 12 березня 2016 року, біля однієї зі шкіл міста. За попередніми даними, причиною стрілянини в Мукачево, яка привела до поранення і пізніше загибелі чоловіка, стали "особисті розборки".