ua en ru

У Рівненській області сталася стрілянина, є загиблий

У Рівненській області сталася стрілянина, є загиблий Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження

У Рівненській області у селі Грабунь сталася стрілянина, внаслідок якої одна людина загинула, ще одна поранена. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Рівненській області.

"До поліції сьогодні, 18 вересня, близько першої ночі надійшло повідомлення працівників швидкої медичної допомоги, що на вулиці села Грабунь констатували смерть чоловіка з вогнепальним пораненням", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 20-річний мешканець села Дроздинь напередодні ввечері напідпитку приїхав у село Грабунь до своєї дівчини, де у нього виник конфлікт із місцевими мешканцями.

Внаслідок сутички постраждав присутній підліток, за нього заступився 22-річний односельчанин і завдав у відповідь гостю тілесні ушкодження. Хлопець, своєю чергою,зателефонував знайомим, більше десятка яких на мотоциклах приїхали в село Грабунь "і одразу вирушили до оселі кривдника".

"Розлючені молодики почали бити вікна у будинку, тож господар дістав мисливську гладкоствольну рушницю і вистрелив в їхню сторону. Унаслідок пострілу вогнепальне поранення черевної порожнини отримав 23-річний житель села Дроздинь, який стояв осторонь та безпосередньої участі у сутичці не брав. Медики швидкої, які прибули за викликом, лише констатували смерть чоловіка", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що вранці з дробовим пораненням ліктя та коліна до місцевої лікарні доставили 17-річного жителя села Дроздинь.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження, 22-річному чоловікові повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства та затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці також вилучили рушницю, яка не зареєстрована у встановленому законодавством порядку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві зловмисник влаштував стрілянину біля ліцею, внаслідок чтого 15-річний юнак отримав поранення.