ua en ru

У Рівенській області на полігоні помер військовий

У Рівенській області на полігоні помер військовий Фото: нашивка української армії (azov.press)

Солдату було 47 років

На полігоні під час проведення планових занять помер український військовий, який проходив службу за контрактом. Про це повідомила прес-служба 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила в Facebook.

Боєць помер 3 жовтня близько 4 години ранку.

"Медичною службою військової частини були проведені невідкладні реанімаційні заходи, які, на жаль, позитивних результатів не дали. За попередніми висновками, смерть наступила внаслідок гострої серцево-судинної недостатності. Для з’ясування детальних обставин та причин на місці події працює оперативна група військової служби правопорядку та поліції", - заявили в бригаді.

Командир військовий частини призначив службове розслідування інциденту.

Прес-служба 24 окремої механізованої бригади повідомляє, що 03 жовтня 2017 року близько четвертої години ранку під час п...

Опубліковано 24 ОМБр імені короля Данила, прес-служба 4 жовтня 2017 р.

Портал Zaxid.net уточнює, що боєць помер на полігоні в Рівненській області. Йому було 47 років. Як повідомив виданню начальник прес-служби бригади Володимир Фітьо, військовий був з міста Жовква Львівської області.

Нагадаємо, 3 жовтня в зоні проведення АТО на Донбасі в результаті бойових дій поранений один український військовослужбовець.